Anglia: nem vicc, Roberto Carlost öt fontért meg lehet venni az eBayen!

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.01.09. 11:19
null
<strong>Roberto Carlos</strong> hat év után visszatér a pályára (Fotó: instagram.com/oficialrc3)
A Real Madrid és a brazil válogatott ikonikus játékosát, Roberto Carlost, és az angol női labdarúgás egyik meghatározó alakját, Eniola Alukót is meg lehet szerezni az eBayen keresztül, méghozzá aprópénzért – írta meg a fourfourtwo.com és a Sportbible.

Angliában a „Dream Transfer” (álomtranszfer) elnevezést kapó kampány keretein belül a Sunday League-ben („Vasárnapi Liga”, Angliában az amatőr bajnokságokat nevezik így, úgymond megyei foci) szereplő csapatok öt-öt fontért (2100 forint) licitálhatnak a két legendás játékosra, Roberto Carlosra és Eni Alukóra, hogy egy meccs erejéig náluk játszanak – a februári mérkőzések kommentátora a szintén exfutballista, Christopher Kamara lesz.

„Igazolj egy legendát egy ötösért” (Fotó: ebay.co.uk)
„Igazolj egy legendát egy ötösért” (Fotó: ebay.co.uk)

A licitálás január végéig tart, utána kisorsolják a két szerencsés csapatot. Maga az akció jó célt szolgál, hiszen a teljes bevételt egy sportalapú jótékonysági szervezet kapja majd meg.

„Már hetek óta edzek, hogy fitt legyek a mérkőzésen, s egy kicsit ideges is vagyok, hogy hat év után újra játszani fogok” – árulta el a 48 éves világbajnok és Bajnokok Ligája-győztes Roberto Carlos.

„Alig várom, hogy találkozhassak a csapatommal” – tette hozzá minden idők egyik legjobb balhátvédje.


„Az eBay egy olyan márka, amelyről jó véleménnyel vagyok, használom is. Mindenki hozzáférhet, és ezt a futballban is lehet kamatoztatni” – nyilatkozta a fourfourtwo.comnak a Chelsea és a Juventus női csapatának korábbi kiválósága, Eni Aluko. Hozzátette, hogy klassz dolognak tartja, hogy részt vehet egy ilyen mérkőzésen, nagyszerű kezdeményezésnek véli, és már alig várja, hogy játszhasson.

A szervezet, amelyhez a befolyt pénz kerül (Football Beyond Borders), hátrányos helyzetű fiataloknak nyújt segítséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik