Chelsea: a honlapon reagáltak arra, hogy Hazard kimaradt az álomcsapatból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.25. 13:02
null
Eden Hazard szállítja a gólokat és a gólpasszokat (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli Chelsea nem hagyta szó nélkül, hogy kiváló labdarúgója, Eden Hazard nem került be az angol profi labdarúgók szervezetének (PFA) álomcsapatába.

 

A meghatározó Hazard nem került be az év csapatába, habár kimagasló statisztikákat produkált – ezzel a címmel jelent meg a hír a Chelsea hivatalos honlapján nem sokkal azután, hogy a PFA nyilvánosságra hozta a legjobb tizenegyet.

Mint ismert, az álomcsapatba tíz játékost adott a bajnoki címért versengő Manchester City, Liverpool kettős, a „kakukktojás” Paul Pogba, a Manchester United francia világbajnok középpályása.

A londoni klub felhívja a figyelmet, hogy bár Hazard jelölt az év legjobb játékosának járó díjra, az álomcsapatba nem fért be – ellentétben a többi öt jelölttel (Bernardo Silva, Sterling, Mané, Agüero, Van Dijk).

A Chelsea közleménye szerint nagy meglepetés, hogy Hazard – aki pályafutása legjobb Premier League-idényét éli – kimaradt. A belga válogatott támadó 16 gólt szerzett és 13 gólpasszt adott, ezzel vezeti a bajnokság kanadai táblázatát.

Az év legjobb játékosát vasárnap jelenti be a szervezet.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik