MU: nem bírta tovább a kritikát, átoperáltatta az arcát – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.02. 15:12
Tung Fang-csóra vélhetően csak a legfanatikusabb Manchester United-drukkerek emlékeznek, a kínai „csodaigazolás” ugyanis egyetlen bajnokin lépett pályára a „vörös ördögöknél”, majd távozott is. A pályafutása ezt követően sem ívelt felfelé, ami egészen bizarr végkimenetelhez vezetett.

A kínai játékos 2004 januárjában szerződött Manchesterbe, ahol azonban finoman szólva nem találta a helyét. Játszott kölcsönben Belgiumban, valamint a tartalékoknál Manchesterben is, de a „nagyoknál” csupán egyetlen bajnoki jutott neki.

Tung végül 2008-ban intett búcsút Angliának, és egy rövid lengyel, portugál és örmény kitérőt követően hazatért, ám Kínában sem talált magára, így 2014-ben, mindössze 29 évesen visszavonult.

Tung Fang-csóra vélhetően csak a legfanatikusabb Manchester United-drukkerek emlékeznek (Fotó: Twitter)
Tung Fang-csóra vélhetően csak a legfanatikusabb Manchester United-drukkerek emlékeznek (Fotó: Twitter)

A kínai játékost hazájában megváltóként tisztelték, mikor aláírt a Manchester Unitedhez, ám mikor csődöt mondott, folyamatosan kritizálták és szidták.

A zaklatással olyan messzire mentek a szurkolók, hogy a Marca beszámolója szerint most átesett egy plasztikai műtéten a játékos, hátha így nem ismernek rá, és végre békén hagyják.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik