Anglia: a korábbi PL-klub 1 fontért igazol válogatott kapust

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.12. 10:30
null
Colin Doyle egy fontért szerződhet Bradfordba (Forrás: Twitter)
A nyár talán legérdekesebb igazolását hajtja végre az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) szereplő Bradford City. A „baromfik” nem mindennapi összegért szerződtetik a Blackpool kapusát, Colin Doyle-t.

 

A Bradford Citynek szüksége volt egy új kapusra, mivel a poszton első számú játékosa, Ben Williams a Buryhez szerződött. A vezetőség így talált rá a negyedosztályba (League Two) kieső Blackpool kapusára, Colin Doyle-ra.

Az egyszeres ír válogatott 2015 júniusában szerződött két évre a 2009–2010-es szezonban még a Premier League-ben szereplő klubhoz, amelyben 35 mérkőzésen védett, és csapatkapitány lett.

A BBC úgy tudja, hogy a Blackpool vezetősége több érdekes szerződést is kötött a legjobban fizetett játékosaival a kiesést eredményező évad végén, ezért kerülhetett többek között a tizenkét éven keresztül a Birmingham City tulajdonában levő Doyle szerződésébe is az egyfontos kivásárlási záradék.

A Sky Sports szerint ezzel kíván majd élni a PL-ben 1999-től 2001-ig szereplő Bradford, az ügylet pedig napokon belül nyélbe üttethetik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik