Arsenal: Kanté érkezhet, Özil hosszabbíthat – sajtóhírek

Vágólapra másolva!
2016.05.13. 12:27
null
N'Golo Kanté a következő szezonban már az „ágyúsokat” erősítheti? (Fotó: Action Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal menedzsere, Arsene Wenger cáfolta az új szerződéséről szóló híreket.

 

A Times pénteken arról számolt be, hogy hamarosan új egyezséget köt a klub a francia szakemberrel.

„Teljesen téves, nem tudom, honnan szedték ezt a hírt” – mondta Wenger.

Hír még a klubbal kapcsolatban, hogy N'Golo Kanté érkezését vetítik előre a francia lapok: a bajnok Leicester 9 millió euróért szerződtette a Caen korábbi középpályását, és a szezon egyik legjobb teljesítményével hálálta meg a bizalmat.

„Számomra N'Golo Kanté nyújtotta az egyik legjobb teljesítményt a Premier League jelenlegi kiírásában. Nem mondhatok egyelőre semmit az ügyben, szerződése van a Leicesternél. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy ha a Leicester el kívánja adni, talál rá vevőt...” – fogalmazott Wenger Kantéval kapcsolatban.

Mesut Özil Kantéval ellentétben már most is a csapatnál van, sőt egyenesen a klub legjobban fizetett játékosa. A PL-szezonban 18 gólpasszal magasan kategóriaelső némettel a hírek szerint új szerződést kötne a klub, aminek értelmében 200 ezer fontot is zsebre tehetne hetente.

A Kicker információi szerint az idény végén Tomás Rosicky tíz év után távozik az Arsenaltól. Ezt Wenger is megerősítette egy pénteki sajtótájékoztatón, ahol azt is hozzátette, Mathieu Flamini és Mikel Arteta szerződése a cseh középpályáshoz hasonlóan lejár a nyáron, így az ő jövőjük is kérdéses még az „ágyúsoknál”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik