Premier League: dühöngött az öltözőben, ráfizetett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.11. 18:56
Furcsa sérülést szenvedett Daryl Janmaat: az angol élvonalban maradásért harcoló Newcastle United holland labdarúgója dühében az öltözőfalba bokszolt – sajtóhírek szerint két ujja eltört.

Daryl Janmaat egy hete is különös helyzetbe keveredett, de akkor ő volt a szenvedő fél – ami azt illeti, most is szenved, de úgymond saját akaratából.Daryl Janmaat egy hete is különös helyzetbe keveredett, de akkor ő volt a szenvedő fél – ami azt illeti, most is szenved, de úgymond saját akaratából.

A holland játékos részben az eredmény (0–2-re álltak a Southampton ellen a szünetben), részben a 40. percbeli, sérülés miatti lecserélése miatt húzta fel magát, és dühe levezetésére rossz módszert választott: a falba bokszolással magának okozott sérülést. Ráadásul a meccs így is elment (1–3).

Sajtóhírek szerint az ujjtörés nem akadályozná a játékban szombaton a Swansea elleni bajnokin, viszont a lágyéksérülése kezelést igényel. (A meccs elég „bonyolultnak” ígérkezik, tükrözik ezt az itt elérhető fogadási ajánlatok is.)

A „szarkák” a 19. helyen vesztegelnek a Premier League-ben 33 forduló után, a már biztonságos 17. helyen álló Norwichtól hatpontnyi a lemaradásuk – igaz, eggyel kevesebb meccset játszottak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik