MU: megoldás lehet – kifizetik a madridi kivásárlási árát?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.03. 16:36
A Manchester Unitednél hosszú hónapok óta keresnek egy olyan fiatal, tehetséges futballistát, aki a „vörös ördögök” középpályájának motorja lehet. Angol lapértesülések szerint most meg is találták…

Mióta a manchesteriek is rákaptak az átigazolási időszakokban való pénzszórásra, szinte nem maradt olyan, topligában futballozó játékos, akit legalább egyszer ne boronáltak volna össze a britek Louis van Gaal alakulatával.

A változatosság kedvéért most nem egy hatalmas európai sztár került a célpontba; a Daily Mirror úgy tudja, az Atlético Madrid középpályásán, Saúl Níguezen akadt meg a manchesteriek szeme.

A mindössze 21 esztendős középpályás a Real Madrid és az Atlético utánpótlásában is megfordult, a felnőtteknél azonban már csak a „matracosoknál" játszott, ott pedig hamar alapemberré vált.

A 16 évesen már profi szerződést aláíró labdarúgó a hírek szerint szívesen kipróbálná magát egy másik bajnokságban, így legutóbb, amikor a klubja új szerződést kínált neki, nemet mondott a hosszabbításra.

Ez persze nem jelenti, hogy olcsón meg lehet szerezni a tehetséges spanyolt. Saúl kontraktusa így is csak 2020-ban jár le, a kivásárlási ára pedig 30 millió euró körül mozog.

Ezt kellene kifizetniük a Manchester Unitednél, ha valóban úgy gondolják, ő jelentheti az igazi megoldást a klubnál, a madridiak ugyanis nem engednek az árból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik