MU: váratlan helyről döbbenetes ajánlat Rooneynak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.11. 21:14
Wayne Rooney elhagyhatja a Manchester United labdarúgócsapatát egybehangzó angol lapértesülések szerint. A „vörös ördögök” angol csatáráért azonban könnyen lehet, nem hullajtanak könnyeket a szurkolók, az ajánlat ugyanis – ha hinni lehet a pletykáknak – finoman szólva meggyőző.

Rooney távozásának híre nem először röppent fel az angol sportsajtóban. A 30 esztendős csatár egy ideje már nem tündököl korábbi formájában: egyre többet sérült, ráadásul a gólok sem jönnek, a 2015–2016-os idényben 12 bajnokin összesen két találatnál jár.

A beszámolók szerint Rooney heti 250 ezer fontot keres, ezzel a klub legjobban fizetett játékosa, a vezetőség pedig nem bánná, ha ezt a pénzt másra költhetné.

A megoldás Kínából érkezhet! Mint arról beszámoltunk, a kínai Super League állítólag egy európai futballsztár elcsábításával szeretne nagyobb figyelmet irányítani az ország labdarúgására, amelyben a közeljövőben forradalmi változásokat terveznek.

Rooney lehet a „nézőcsali”, ráadásul a Daily Mail már azt is tudja, mennyi az annyi, állítólag egy kínai csapat, a Sanghaj SIPG hajlandó lenne 75 millió fontot, azaz átszámolva 103 millió eurót fizetni a csatárnak három szezonra, ráadásul a Manchester Unitednek is „jelentős” összeget küldene a bankszámlájára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik