Arsenal: MSN? Ugyan! Cech elmondta, kitől tart a Barcából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.22. 13:21
Petr Cech, az Arsenal kapusa nem a félelmetes Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar triótól tart leginkább a Barcelona elleni közelgő Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt.

Az „ágyúsok" kapusát Piers Morgan, brit újságíró, televíziós személyiség és híres Arsenal-szurkoló kérdezte meg arról, hogy ki az a játékos az FC Barcelona keretében, akitől leginkább tart. Messi? Neymar? Suárez?Piers Morgan, brit újságíró, televíziós személyiség és híres Arsenal-szurkoló kérdezte meg arról, hogy ki az a játékos az FC Barcelona keretében, akitől leginkább tart. Messi? Neymar? Suárez?

A cseh válogatott kapus felnevetett, majd azt válaszolta, hogy: „Andrés Iniesta”.

A felelet meglepő és érthető is egyben. Meglepő, mert az MSN trió elképesztő mennyiségben termeli a gólpasszokat és gólokat, Andrés Iniesta pedig már nem csillog régi fényében, legalábbis ami a gólveszélyt és az előkészítést illeti. A jelenlegi szezonban egy gólnál és két gólpassznál jár, a 2014–2015-ös idényben pedig összesen és minden sorozatot figyelembe véve három gólig és nyolc asszisztig jutott.

Persze meg is értjük Petr Cech aggodalmát. Hogy miért? Emlékeznek még a 2008–2009-es Chelsea–Barcelona BL-elődöntő visszavágójának 93. percére?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik