PL: a Chelsea-t kikosarazták, a Barca lecsap a 21 évesre?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.11. 16:18
A katalán Mundo Deportivo sportlap vasárnapi számában négy hátvédet nevezett meg, akik esélyesek arra, hogy a következő szezontól az FC Barcelona védelmét erősítsék.  

A négy hátvéd közül az egyik a Chelsea által a nyáron körberajongott Everton-védő, John Stones. José Mourinho a legutóbbi átigazolási szezonban több vaskos ajánlatot is letett a liverpooli klub asztalára a 21 éves játékosért, de Roberto Martínez menedzser egyiket sem fogadta el. A jelek szerint 2016-ban több fronton is állnia kell a sarat, mert egy másik topklub, a Barcelona is kinézte magának az Everton egyik legnagyobb értékét.John Stones. José Mourinho a legutóbbi átigazolási szezonban több vaskos ajánlatot is letett a liverpooli klub asztalára a 21 éves játékosért, de Roberto Martínez menedzser egyiket sem fogadta el. A jelek szerint 2016-ban több fronton is állnia kell a sarat, mert egy másik topklub, a Barcelona is kinézte magának az Everton egyik legnagyobb értékét.

De nem Stones a fő kiszemelt katalán részről, hanem az Athletic Bilbao francia középhátvédje, Aymeric Laporte. A szintén 21 éves bekk kivásárlási ára nem kevesebb mint 42 millió euró.

Stones és Laporte mellett a sportlap még a PSG-ben futballozó Marquinhost és az Atlético Madrid mezét viselő José Giménezt említette a Barcelona lehetséges célpontjaiként a hátvédek között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik