PL: megérkezett Manchesterbe az argentin, 60 millió az ára?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.17. 11:59
null
Nicolás Otamendi (fehérben) hamarosan a Manchester City játékosa lehet (Fotó: Reuters, archív)
Angol és spanyol lapértesülések szerint a Manchester City és a Valencia előrehaladott tárgyalásokat folytat Nicolás Otamendi átigazolásának ügyében. Az argentin válogatott középhátvédért 40 millió eurót és Eliaquim Mangala játékjogát adná a Premier League-ben szereplő együttes a spanyol klubnak.

 

A 27 éves, 183 centiméteres magas védőt a nyári átigazolási időszakban a Manchester Uniteddel és a Real Madriddal is szóba hozták, ám eddig úgy tűnt, marad a Valenciánál.

Az ESPN és a Marca által is közzétett információ szerint azonban a Manchester City közel került Otamendi szerződtetéséhez, miután a Turia-parti együttes hajlik rá, hogy elfogadja az angolok kecsegtető ajánlatát.

A Premier League mostani szezonját két magabiztos győzelemmel kezdő Man. City a hírek szerint 40 millió eurót, valamint a 20 millió euróra taksált Eliaquim Mangalát adná a Copa América-ezüstérmes futballistáért, akinek a szerződésében 50 milliós kivásárlási ár szerepel. A Sky Sports ugyanakkor cáfolta az értesüléseket, szerinte Mangala nem lenne része a transzfernek.

A Cadena COPE arról ír, Otamendi repülőgépe már megérkezett Manchesterbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik