Arsenal: Benítez a kulcs, 25 millióért vesznek támadót?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 15:24
Angol lapértesülések szerint José Callejón, a Napoli labdarúgócsapatának támadója Rafa Benítez távozása miatt szívesen búcsút intene Nápolynak, az Arsenal pedig azonnal lecsapna rá.

Az angol sajtó szerint José Callejón szeretne még a nyári átigazolási időszakban távozni, mivel a Real Madridba távozó Rafa Benítez nélkül nem akar Olaszországban maradni.José Callejón szeretne még a nyári átigazolási időszakban távozni, mivel a Real Madridba távozó Rafa Benítez nélkül nem akar Olaszországban maradni.

A Metro úgy tudja, már akadt is egy jelentkező külföldről, Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere jelezte, szívesen látná a londoniaknál a Real korábbi játékosát.

A blancóknál csatárt, a nápolyiaknál pedig többnyire középpályást játszó spanyol megszerzése nem tűnik lehetetlen feladatnak.

Bár a Napoli becsült piaci értéke felett – a transfermarkt.de 22 millió euróra taksálja Callejón értékét – szeretné továbbadni játékosát, az „ágyúsoknak” ez sem jelent gondot, a hírek szerint hajlandóak lennének 25 millió eurót letenni az asztalra.

A 28 esztendős futballistát – aki a 2014–2015-ös idényben összesen 59 meccsen húzta fel a Napoli mezét, ezalatt pedig 12 gólig és 7 gólpasszig jutott – 2018-ig köti szerződés a Stadio San Paolóba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik