PL: a tévesen kiállított McAuley pirosát Dawson kapta meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.24. 08:11
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) hétfői meghallgatását követően a fegyelmi bizottság a Manchester City ellen tévesen kiállított Gareth McAuley piros lapját Craig Dawsonnak „adta át”.

A 3–0-s City-sikerrel végződött bajnokin Neil Swarbrick játékvezető Craig Dawson piros lapot érő faultját először továbbengedte, de egy újabb szabálytalanság miatt később visszafújta a támadást. Ennek ellenére nem az először szabálytalankodó Dawsont, hanem a később faultoló Gareth McAuleyt állította ki, aki már a büntetőterületen belül vitte földre Wilfried Bonyt.A 3–0-s City-sikerrel végződött bajnokin Neil Swarbrick játékvezető Craig Dawson piros lapot érő faultját először továbbengedte, de egy újabb szabálytalanság miatt később visszafújta a támadást. Ennek ellenére nem az először szabálytalankodó Dawsont, hanem a később faultoló Gareth McAuleyt állította ki, aki már a büntetőterületen belül vitte földre Wilfried Bonyt.

Az FA döntése alapján a tévedésből kiállított McAuley piros lapját törölték, és beírták Dawsonnak, aki természetesen az ezzel járó automatikus egymeccses eltiltást is megkapta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik