Arsenal: a cseh válogatott jövője kérdéses a klubnál

Vágólapra másolva!
2015.03.24. 21:51
Tomás Rosicky, az Arsenal labdarúgóklubjának cseh középpályása a kevés játéklehetőség miatt már januárban szeretett volna távozni a londoniaktól, de az azóta több szerepet kapó játékos még most sem zárja ki a váltás lehetőségét.

Rosicky a 17. fordulóig mindösszesen húsz percet játszott, így nem véletlen, hogy a több játéklehetőség reményében a januári átigazolási időszakban szeretett volna váltani. A télen végül nem szerződött más klubba, és ez jó húzásnak bizonyult a 34 éves cseh válogatott részéről, mert a 20. fordulótól kezdve csak egyszer nem volt pályán a bajnokságban. Emellett nagy szerepet vállalt az FA-kupa-menetelésben is, három mérkőzésen játszott, és a negyedik fordulóban a Brighton elleni 3–2-es sikerből góllal és gólpasszal vette ki a részét.

„Újévkor javultak a dolgok, azóta több lehetőséget kapok, ráadásul jobb játékot is játszunk. Sok minden változott hat hónap alatt. Két út áll előttem: kitöltöm a szerződésemet (2016. június 30-ig – a szerk.) vagy idén nyáron távozok. Amikor visszatérek a válogatottól, akkor elkezdünk foglalkozni a jövőmmel” – adott bizonytalan választ a jövőjével kapcsolatban Rosicky.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik