Soton: R. Koeman honfitársait vinné a Feyenoordból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 11:04
Az angol Premier League-ben szereplő, ott bravúrosan teljesítő Southampton a Feyenoord két holland középpályása, Jordy Clasie és Tonny Vilhena iránt érdeklődik.
Brit lapértesülések szerint Ronald Koeman, a Southampton menedzsere egykori klubjától, a Feyenoordtól igazolna középpályást. Már beszámoltunk róla, hogy Koeman holland fiatalokkal erősítheti meg a „szentek” keretét, most úgy tűnik, az 51 esztendős tréner ki is jelölte az első célpontokat.

A Mirror úgy tudja, hogy a 20 éves Vilhena a 25 éves Jack Cork helyettese lehet, miután az angol középpályás nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, és Koeman nem hajlandó ingyen elengedni a korosztályos válogatottakban még rendszeresen foglalkoztatott játékosát.

Vilhena a Feyenoord akadémiájának növendéke, fiatal kora ellenére már 96 alkalommal magára ölthette a rotterdami klub mezét. Ronald Koemannál rendszeres kezdő volt, azonban az új mester, Fred Rutten irányítása alatt nem jut annyi szerephez a tabella harmadik helyén álló klubban.

A másik kiszemelt, Jordy Clasie a Feyenoord kapitánya, akit a francia válogatott Morgan Schneiderlin pótlására szerződtetne Koeman, ha a 24 éves középpályás a nyáron Arsenalhoz igazol. A holland Xavinak becézett Clasie 2012 óta válogatott, 11 mérkőzésen léphetett pályára az oranjében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik