Bolton: a menedzser is beállt a Bogdánt éltetők sorába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.24. 22:50
A Bolton menedzsere, Neil Lennon nem győzte dicsérni csapatát és elsősorban Bogdán Ádámot a Liverpool elleni döntetlen után. Az FA-kupa-meccset követően a „vörösök" hivatalos honlapja a találkozó legjobbjaként említi a magyar kapust.

„Megérdemeltük a döntetlent. A kapusunk és a védőink kiemelkedően teljesítettek, máshogy nem is lett volna esélyünk egy ilyen csapat otthonában. Kapott gól nélkül távoztunk az Anfieldről, és a Liverpool Chelsea ellen mutatott formáját is figyelembe véve nagyon boldogok lehetünk ezzel az eredménnyel. Versenyben maradtunk, ennél többet nem is kérhettünk volna" – nyilatkozta Neil Lennon, a Bolton menedzsere.Neil Lennon, a Bolton menedzsere.

„Szerencsések vagyunk, hogy két nagyszerű kapusunk is van. Lonergan fantasztikusan védett a Championshipben, és úgy éreztük, hogy Ádámnak még szüksége van néhány meccsre. A Wigan elleni kupameccsen jól védett, ezért ismét szerepet kapott. Ádám mentalitása és hozzáállása kiemelkedő. Kiváló kapus, és ezt ma is megmutatta" – dicsérte az edző magyar játékosát.

A Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers is nyilatkozott a meccs után, míg a „vörösök" honlapja a mezőny legjobbjaként említi Bogdán Ádámot.

„Mindent megtettünk, egyedül csak a kapuba nem tudtunk betalálni. Kreativitásban kiválóak voltunk, és jól védekeztünk egy jó csapat ellen" – mondta Rodgers.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik