MU: nem Hummels, nem Piqué; 50 millióért argentin védő jön?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.25. 12:44
Angol sajtóhírek szerint a Manchester United labdarúgócsapata végre megtalálta azt a játékost, akivel megerősíthetik a védősort.

Manchesterben még mindig nagy a baj, Louis van Gaal együttese bukdácsol a bajnokságban – legutóbb az újonc Leicerter Citytől szenvedett megdöbbentő, 5–3-as vereséget az MU –, és öt forduló után csak öt pontjuk van a „vörös ördögöknek”, akik a tabella 12. helyén szerénykednek.

Nem az új igazolásokon múlik, a nyáron szerződtetett Ángel Di María és Radamel Falcao is jól játszik, Van Gaal többször is elmondta, inkább a védelemben kell keresni a hibát.

Az Express információi szerint a manchesteriek a Mats Hummels és Gerard Piqué megszerzéséért indított sikertelen kísérletek után végre megtalálták azt a játékost, aki segíthet, és már elő is készítettek a téli átigazolási szezonra egy 50 millió eurós ajánlatot, amellyel a Valencia hátvédjére, Nicolás Otamendire csapnának le.

A korábban a Portóban is megforduló argentin megállapodása 2019-ben jár le a „denevéreknél", a piaci értéke pedig a transfermarkt.de szerint 12 millió euró körül mozog. A Valencia vezetősége azonban nem akarja elengedni a védőt, ezért kellene az eredeti ár több mint négyszeresét kifizetniük Van Gaaléknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik