Anglia: a szabadügynökök top 5-ös listáján Németh Krisztián

Vágólapra másolva!
2014.09.22. 20:19
Érdekes összeállítást készítette az egyik labdarúgással foglalkozó angol pletykamagazin, a tribalfootball.com, amely az éppen csapat nélküli játékosokat, a „szabadügynököket” gyűjtötte egy csokorba, és „ajánlotta” az angol klubok figyelmébe. A listán szerepel a magyar válogatott csatár, Németh Krisztián is.

A honlap megjegyzése szerint az átigazolási időszak lejárta után is jócskán vannak futballisták, akik még elérhetők a csapatok számára. Mintegy 250, élvonalbeli tapasztalattal már rendelkező labdarúgó várja, hogy szükség esetén szerződtesse egy klub.

A cikk kiemeli a „kallódók” közül, mint akik erősítést jelenthetnek több csapat számára is, többek között az egykori evertonos Joseph Yobót, az uruguayi válogatott korábbi csapatkapitányát, Diego Luganót, a Real Madridban is megforduló Lassana Diarrát, illetve a portugál válogatott Hugo Almeidát.

A szerző összeállított egy listát azokról a játékosokról, akik – a megfogalmazás szerint – a „radaron kívül” találhatóak, mégis jó fogásnak tűnnek a vártnál eddig gyengébben teljesítő csapatok számára. A sorban harmadikként említi Németh Krisztiánt, akiben a cikk szerint több van, mint amit eddig mutatott klubcsapataiban, ám szükségszerű lenne, hogy végre megállapodjon hosszabb időre egy helyen.

Németh mellett még a görög Szotirisz Ninisz, a román Cristian Sapunaru, az argentin Leonel Galeano és a belga Gaby Mudingayi szerepel a listán, mindegyikükben közös, hogy szerepeltek már hazájuk válogatottjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik