Fradi-Chelsea: Nem kell 7-0-ra nyernünk - Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.11. 07:42
José Mourinho, a Ferencvárost a vasárnap esti stadionavatón 2–1-re legyőző Chelsea menedzsere a londoniak hivatalos honlapjának elmondta: örül, hogy izgalmas mérkőzést játszhatott csapata a végsőkig harcoló FTC ellen.

„A Ferencváros felvette a kesztyűt, és ez fontos volt számunkra. Éles meccsekre van szükségünk, nem kell 5–0-ra, 6–0-ra, 7–0-ra nyernünk. Azt mondtam a játékosaimnak, hogy történelmi nap ez a Ferencvárosnak, úgy fognak kijönni, hogy ők akarják az első gólt szerezni az új stadionban, jól akarnak teljesíteni. Az utolsó pillanatig harcoltak, s ez hasznos és jó volt számunkra is” – vélekedett Mourinho, aki szerint lassan készen áll a csapata a Premier League hétvégi rajtjára.

„Nagyon nehéz felkészülési időszak volt ez, mert az elején hét játékossal kezdtünk. A világbajnokság és a szabadságok után szép lassan megérkeztek a futballisták, ezen a héten pedig végre mindenki a rendelkezésünkre állt – de egyértelmű, hogy nincs még mindenki kész a bajnoki rajtra. Csak hogy egy példát mondjak, Ivanovics egy hónapja edz, míg Schürrle öt napja állt edzésbe, így nagy különbség van a játékosok állapota között. Azonban a jövő heti bajnoki idénynyitóra már készen fogunk állni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik