Liverpool: megegyeztek a francia csatár áráról - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.07.19. 17:14
A Sky Sports értesülései szerint a Liverpool megegyezett a Premier League-ben újonc Queens Park Rangersszel a francia válogatott csatár, Loic Rémy vételáráról. A 27 éves csatár 8.5 millió fontért válthat klubot.



A tapasztalt támadó a legutóbbi szezont kölcsönben a Newcastle Unitednél töltötte, amelynek színeiben 26 bajnoki mérkőzésen 14-szer vette be az ellenfelek kapuját, és kiosztott három gólpasszt is.

A többszörös francia válogatott csatár szerződése 2017 nyarán jár le a QPR-nál, de a megállapodásban foglaltak szerint a játékos távozhat, ha egy BL-résztvevő klub kifizeti a londoni együttes által megszabott összeget.

A hírek szerint a Liverpool hajlandó „kicsengetni” Rémy nyolc és fél millió fontos vételárát, így a Premier League újonca engedélyt adott a futballistának, hogy tárgyalásokat kezdeményezzen az élvonal ezüstérmesével.

Az Olympique Marseille korábbi csatára Adam Lallana, Rickie Lambert, Emre Can és Lazar Markovics után az ötödik nyári szerzeménye lehet a Liverpoolnak, amely – ha létrejön a Rémy-transzfer – nagyjából ugyanannyit költene az érkezőkre, mint amennyit kapott a Barcelonától Luís Suárezért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik