Chelsea: isteni jel, Mourinho kérésére marad Demba Ba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.23. 13:20
Az angol Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere, José Mourinho megkérte csatárát, Demba Bát, hogy maradjon a következő szezonra.

José Mourinho korábban kijelentette, hogy mindenképpen csatárra van szüksége, és mivel centerposzton Fernando Torres és Samuel Eto’o mellett Demba Ba is bevethető (sőt, az Evertonban kölcsönben játszó Romelu Lukaku is visszatér), szinte biztos, hogy (legalább) egyikük távozik a nyáron. Most azonban úgy tűnik, hogy nem Demba Ba lesz az az egy.mindenképpen csatárra van szüksége, és mivel centerposzton Fernando Torres és Samuel Eto’o mellett Demba Ba is bevethető (sőt, az Evertonban kölcsönben játszó Romelu Lukaku is visszatér), szinte biztos, hogy (legalább) egyikük távozik a nyáron. Most azonban úgy tűnik, hogy nem Demba Ba lesz az az egy.

„José Mourinho arra kért, hogy maradjak a Chelsea-nél a következő szezonra – mondta Demba Ba. – Biztosított róla, hogy nem változik a helyzetem. Én ezt jelnek veszem Istentől. Megvizsgálom a helyzetemet, nem tudom, mennyi lehetőséget kapok, de szeretnék minél többet játszani. Tavaly nyáron megkeresett az Arsenal, de Mourinho nem engedett, mert nem akart riválist erősíteni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik