Tottenham: „Lloris 100 millió font alatt nem megy sehova”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.06. 21:00
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham menedzsere, Tim Sherwood elmondása szerint együttese nem tervezi eladni francia kapusát, Hugo Lloris.

A Spurs valószínűleg lemarad a BL-indulást érő helyekről, ennek következében pedig lábra kaptak a hírek, hogy Lloris számos klub érdeklődését felkeltheti. Sherwood elmondása szerint nem meglepő, hogy Lloris iránt érdeklődnek a klubok, de elmondása szerint egy 100 millió font körüli ajánlatot kéne letenni, hogy Daniel Levy klubelnök elgondolkodjon az eladáson. A kapusnak két évig még érvényes szerződése van a londoni klubnál.

„A legjobb kapusok egyike – kezdte játékosa méltatását Sherwood. – Természetesen a csapatok szeretnék őt, de biztos vagyok benne, hogy a klub nem esik kísértésbe az eladása kapcsán. A topkapusok egyike, és amíg valaki nem szándékozik 100 millió fontot költeni rá, és kapusokat nem ilyen összegekért vesznek, nem hiszem, hogy távozna. Csak egy ilyen összegért esett kísértésbe a klub Gareth Bale esetében, és ő nagyon el akarta hagyni a klubot, hogy a Real Madridnál folytassa karrierjét.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik