Tottenham: a szezon végén távozik a menedzser - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.07. 19:21
A Sky Sports információi szerint a szezon végén távozik Tim Sherwood, az angol élvonalbeli Tottenham labdarúgócsapatának menedzsere. A 45 éves szakvezető karácsony előtt váltotta André Villas-Boast a londoni együttes kispadján, másfél évre írt alá, ám elképzelhető, hogy már hat hónap után mennie kell.

Sherwood a Tottenham második csapatának vezetőedzője volt, majd Villas-Boas menesztése után az első együttes menedzsere lett. Irányításával a Tottenham 22 meccsből 10-et nyert meg kilenc vereség mellett. A Sky Sports úgy tudja, a klubvezetők a nyáron elköszönnek a 45 esztendős trénertől és új menedzser után néznek.

„Nem mondhatok semmit egyelőre. Ma este meccsünk van, összeállítok egy csapatot, amelyik győzelmével boldoggá teszi majd a klubot és a kilátogató 35 ezer Spurs-szurkolót. Később majd beszélhetünk másról" – idézte a Sky Sports Tim Sherwoodot a kialakult helyzettel kapcsolatban.

A hírek szerint a holland válogatott kispadjáról a vb után felálló Louis van Gaal lehet a Tottenham menedzsere a nyártól.

A Tottenham hétfőn este (21.00) a Sunderlandet fogadja a Premier League 33. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik