MU: az Inter bevonná Guarínt a Hernández-ügyletbe

Vágólapra másolva!
2013.12.13. 15:56
Az olasz Internazionale labdarúgócsapata szívesen szerződtetné a Manchester Unitednál kevés játéklehetőséghez jutó mexikói támadót, Javier Hernándezt, és az ügyletbe bevonná Fredy Guarínt is, aki után az angolok érdeklődnek intenzíven.

A 27 éves kolumbiaival David Moyes erősítené meg a középpályás sorát, Milánóban pedig annyira nem ragaszkodnak a transfermarkt.de által 18 millió euró értékűre becsült játékoshoz, akinek 2016 nyarán jár le most érvényes szerződése. Legalábbis nem ragaszkodnak hozzá annyira, hogy cserealapnak ne vonnák őt be a Hernándezért folytatott versenyfutásba.

A mexikói támadónak ugyancsak 2016-ben jár le a szerződése, az ő értéke azonban 22 millió euró, legalábbis a transfermarkt.de szerint. A közép-amerikai a most zajló bajnokságban 15 forduló alatt nyolc meccsen összesen 301 percet játszott csupán, egy gólja mellett egy asszisztja van.

Moyes – amint arról korábban már beszámoltunk – a helyszínen tekintette meg az Atlético Madrid–Porto BL-meccset, a madridi Koke mellett azonban a portói Eliaquim Mangala és Lucho González is lekötötte a figyelmét. Különösen utóbbi, hiszen a védővel ellentétben a középpályást már az Everton menedzsereként is szerette volna szerződtetni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik