Sunderland: Di Canio kitette a keretéből a viccelődő játékost

Vágólapra másolva!
2013.08.20. 11:44
Újra kitette a Sunderland keretéből Phil Bardsleyt Paolo Di Canio, a Premier League-ben szereplő klub olasz menedzsere, akinek korábban egy kaszinózás során készült fotósorozat miatt volt már összezördülése a 27 éves játékossal. Bardsley ezúttal egy közösségi oldalon viccelődött a csapat szombati bajnoki vereségén.

A Sunderland hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a Fulhamtől, Bardsley a mérkőzést csak kívülről figyelhette, mert napokkal korábban a tartalékcsapat meccsén eltörte a lábát.

Az Instragramon egyik csapattársa, Scott Harrison képet tett ki az üres öltözőfolyosóról azzal a szöveggel, hogy „Nyitó nap". Erre válaszolta Bardsley ugyanott, hogy „Óriási nyitó nap. Hahahhahaha hahahhaha!!!" Erre pöccent be ismét Di Canio, közölve játékosával, hogy az edzőközpont közelébe se merészkedjen, amíg ki nem vizsgálják az esetet.

Di Canio legszívesebben kölcsönadná a játékost, már egy ideje kínálgatja másodosztályú kluboknak, de a lábtörése miatt aligha viszik el, így januárig még el kell viselniük egymást.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik