Newcastle: a régi-új főnöktől Shearer is rosszul lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.20. 18:41
Alan Shearer is elmondta a véleményét a Newcastle United szakmai igazgatójává hétfőn kinevezett Joe Kinnearról, s meg is lett az eredménye: a stadion közelében lévő kocsma mostantól a Shearer’s helyett a Nine nevet viseli.

„Borzasztó, hogy mindenki rajtunk röhög – fogalmazott Shearer a The Sunbanmegjelent jegyzetében. – Évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy már semmin sem lepődök meg, főleg, ha a »szarkákról« van szó, de ez a helyzet fájdalmas, rosszul vagyok tőle. Alan Pardew menedzser munkáját ellehetetlenítik, miközben más klubok a következő szezonra készülnek, neki egy olyan emberrel kell együtt terveznie, aki azt sem tudja, mi történik, azt sem tudja, kik a játékosok."

Kinnear a kinevezése után rádióinterjút adott, amelyben a játékosok nevét nem tudta, s korábbi newcastle-i menedzseri időszakairól is össze-vissza beszélt. Olyan játékosokról mondta, hogy ingyen igazolta, akikért milliókat fizetett, illetve nem is ő, hanem elődje, Graeme Souness hozta a klubhoz. Azt is mondta, hogy háromszor lett az év menedzsere, miközben csak egyszer kapta meg az elismerést.

„Alan Pardew kezét megkötötték. Nem mondhat semmit, ami már önmagában aggasztó. Ezt a helyzetet nem sokáig lehet elviselni" – írta Shearer, mire nap közben eldőlt, hogy a St. James’ Parkban lévő kocsma már nem az ő nevét viseli, hanem a mezszámát, a kilencest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik