Arsenal: hárman távoznak, köztük Arsavin is - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.05. 18:29
null
Arsavin néha nagyon bűvölte a labdát, összességében csalódást okozott (Fotó: Action Images)
Andrej Arsavin, Denilson és Sébastien Squillaci is távozik az angol élvonalbeli Arsenal labdarúgócsapatától – adta hírül hivatalos közleményben a klub. Mindhárom játékos szerződése lejár a hónap végén, ám egyikükkel sem hosszabbítanak az „ágyúsok".

Arsavin öt szezon alatt 144-szer lépett pályára az Arsenal színeiben és 31 gólt szerzett. A 2012–2013-as idényben kevés játéklehetőséghez jutott, 11 meccsen egy gól és öt gólpassz fűződött a nevéhez. Az orosz középpályás szívesen folytatná Németországban vagy Spanyolországban, ám a hírek szerint hazatér és a Zenit játékosa lehet.

Denilson 2006-ban a Sao Paulótól érkezett az Arsenalhoz, ám nem tudta megvetni lábát a londoni csapatban, melynél 96 bajnokin lépett pályára és hét gólt szerzett. Ügynöke, Alexandre Soares elmondta: több országból vannak ajánlatai, de még nem tudja, mi lesz a következő állomás.

A francia válogatott Squillaci 2010 nyarán érkezett a Sevillától, első szezonjában alapember volt az Arsenalban. Később azonban jóval kevesebb játéklehetőséghez jutott a londoni csapatban, így ez állhat távozásának hátterében.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik