West Brom: „Gera sérülése nem befolyásolja, hogy hosszabbítunk-e vele”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.16. 17:31
A jelenleg sérült Gera Zoltánt is foglalkoztató, angol élvonalbeli West Bromwich labdarúgócsapatánál három játékosnak – köztük a magyar válogatott középpályásnak is – lejár a szerződése az idény végén. Steve Clarke menedzser elmondása szerint nem a hátralévő időszakban mutatott produkció fog dönteni a kontraktusok meghosszabbításáról.

A sérült Gera Zoltán mellett Marc-Antoine Fortune és Jerome Thomas is szerződése utolsó évében jár, Clarke szerint pedig az esetleges hosszabbításról a játékosok klubnál töltött pályafutása fog dönteni, mintsem a szezon hátralévő részében nyújtott teljesítmény.

„Egyetlen játékos jövője sem azon fog múlni, mi lesz a hátralévő hat meccsen, hanem, hogy mit tett a klubért, s hogyan képzeljük el a jövőt. Gera jelenlegi helyzete nem befolyásolja a döntésünket” – idézi az Express and Star Steve Clarke-ot, a West Brom menedzserét.

Mint ismert, a 77-szeres válogatott Gera 2004 és 2008 között erősítette a West Bromot, majd egy hároméves londoni kitérő után (Fulham) visszatért a birminghami együtteshez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik