Chelsea: Csak a legjobbakat mondhatom Di Canióról - Terry

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.05. 15:16
Nehéz bajnokira számít John Terry, a Premier League 4. helyén álló Chelsea védője a Sunderland ellen vasárnap délután. Az angol válogatott játékos szerint az új menedzser, Paolo Di Canio érkezése jó hatással lesz az északiakra. Terry egyébként hosszasan magasztalta a rivális új vezetőjét.

„Nagyon nehéz lesz a vasárnapi meccs, az új edzők általában feldobják csapatukat, ráadásul úgy érzem, a klubok többségénél a Chelsea ellen debütál az új menedzser – mondta Terry a London Evening Standardnak. – Paolo amúgy fantasztikus futballista volt, és nagyon szenvedélyes menedzserként is, fel fogja dobni a játékosait. A Swindon játékát nagyon jól megszervezte, nagyon rövid idő alatt."

Terry annak idején még pályára lépett Di Canio ellen, s az olaszra úgy emlékszik, nagyon szimpatikus volt.

„Amikor a West Hamnél és a Charltonnál játszott, találkoztunk ellenfélként – mondta Terry. – Jól mozgott, és nagyon kellemes benyomást keltett a pályán. Keményen harcolt, de mindig nyújtotta a kezét, nagyon sportszerű volt. A meccsek végén váltottunk néhány szót, és jó tanácsokkal is ellátott, min kellene változtatnom, hogy jobb játékos legyek, például hogy ebben meg abban a helyzetben szorosabban kell fognom. Fiatal voltam, jólestek ezek a megállapítások. Ugyanez volt a helyzet Gianfranco Zolával is, aki csapattársként segített, de ellenféltől különösen jólesett ez a törődés. Csak a legjobbakat mondhatom róla."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik