Manchester United: Rafaelt méltatta Ferguson

Vágólapra másolva!
2013.02.24. 08:54
Az angol Manchester United labdarúgócsapatának skót menedzsere, Sir Alex Ferguson együttesének jobbhátvédjét, Rafaelt méltatta a QPR elleni idegenben 2–0-ra megnyert bajnokit követően, és a klub egyik idoljához hasonlította.

„Semmi kétség, Neville-éhez hasonló karriert futhat be – vont párhuzamot Ferguson. – Gary fantasztikus jobbhátvéd volt, talán a klub legjobbja. Rafael viszont jóval tehetségesebb, nagyszerű jövő előtt áll."Ferguson. – Gary fantasztikus jobbhátvéd volt, talán a klub legjobbja. Rafael viszont jóval tehetségesebb, nagyszerű jövő előtt áll."

A skót szakember mellett Rio Ferdinand és Anderson is méltatta a védőt, de maga az érintett is elégedett a teljesítményével. Gyors, jól szerel, alacsony termete ellenére a fejpárbajoknál sem ijed meg, sőt – ahogy egy braziltól illik – a támadásokból is kiveszi a részét.

Összességében komplettebb játékos, mint Neville, aki 19 éves manchesteri pályafutása során öt bajnoki gólt szerzett – Rafael az idényben háromnál tart, s még csak 22 éves.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik