PL: O’Neill szerint Van Persie a Manchester United Messije

Vágólapra másolva!
2012.12.17. 10:13
A két csapat hétvégi mérkőzése után Martin O’Neill, a Sunderland menedzsere úgy nyilatkozott, hogy Robin van Persie a Manchester United legnagyobb erőssége. A „vörös ördögök” szombaton 3–1-re legyőzték hazai pályán a „fekete macskákat”.

„Van Persie szinte a semmiből is gólt tud szerezni. Úgy tűnik, hogy nem történik semmi, védekezésben megvagytok létszámban, aztán hirtelen megnyitja a rést. Nem ugyanez lenne a Barcelonával is, ha nem játszana Lionel Messi? Kiváló erőkből álló csapat, de nélküle, ki tudja, mi lenne, mert Messi a talizmán” – nyilatkozta Martin O’Neill a gólt és gólpasszt jegyző hollandról.

„A United kifizetett 30 millió fontot egy játékosért, akinek mindössze egy éve volt hátra a szerződéséből, ez elárul mindent arról, mennyire is értékelik őt – tért vissza Van Persie-re a menedzser. – Ugyanakkor nem csak jól számoltak vele, hanem Van Persie valóban fantasztikus.”

Az Arsenaltól érkező Van Persie a nyár óta 24 mérkőzésen 17 gólt szerzett, és hat gólpasszt adott a Manchester United színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik