Liverpool: Suárez nem foglalkozik az őt ért kritikákkal

Vágólapra másolva!
2012.10.11. 12:41
Luís Suárez, a Liverpool színészkedéssel vádolt uruguayi válogatott támadója a Daily Telegraphnak nyilatkozva elmondta, nem foglalkoztatják a rázúduló kritikák. Mint ismert, a 25 esztendős csatár a Stoke City ellen látványosan összeesett a tizenhatoson belül, de a játékvezető nem ítélt büntetőt.

Tony Pulis, a Stoke menedzsere az eset kapcsán a következőképpen fogalmazott: „Mindig is az ilyen csalások ellen kampányoltam, a labdarúgás nem színház, gyűlölöm, ha valaki színészkedéssel akar előnyt szerezni. A vasárnapi meccs második félidejében az egyik legmocskosabb esetet láttuk. A szövetség nem hagyhatja szó nélkül az ilyen eseteket, tiltsák el Suárezt három meccstől, és majd elmegy a kedve a színészkedéstől."

Nem sokkal később Jim Boyce, a FIFA alelnöke kelt ki a labdarúgópályákon elharapódzott műesések ellen.

„A műesés rákos daganat a futballban. Jó néhány esetet láttam, Suárez legutóbbi eséseit is. Ez csalás. Ha tisztán bizonyítható, hogy műesés volt, súlyos büntetéseket kellene kiszabni" – mondta Boyce.

A kritikák össztűzébe kerülő Suárezt nem különösebben foglalkoztatja az „ellene indított hadjárat".

„Mindenkinek a saját csapatára kellene összpontosítania. Akik szeretnének beszélni, megtehetik, én nem aggódom miattuk. Minden menedzser azt mond rólam, amit akar, de ezek nem lesznek rám hatással. Én továbbra is a csapatomra és saját magamra koncentrálok."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik