Anglia: „A MU-nak gólt lőni olyan, mint Madonnával lefeküdni"

Vágólapra másolva!
2012.10.30. 12:56
Paolo Di Canio, az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Swindon Town menedzsere a Manchester Unitednek lőtt egykori gólját a Madonnával való szeretkezéshez hasonlította, valamint hiszi, hogy csapatával képes kiejteni az Aston Villát a Ligakupából.

A szókimondó olasz szakember 2001-ben a West Ham United játékosaként volt eredményes az MU ellen – ennek élménye a Madonnával eltöltött éjszakára emlékeztette őt.

„A Manchester Unitednek lőtt győztes gólom nagyon izgalmas pillanat volt. Olyan, mint Madonnával szeretkezni. Nem tudom, hogy menedzserként is hasonló élmény-e egy ilyet átélni. Valószínűleg igen. Fantasztikus lenne, szeretném kipróbálni" – mondta Di Canio.

A 44 esztendős szakvezető együttese, a Swindon Town kedden az élvonalbeli Aston Villát fogadja az angol Ligakupa nyolcaddöntőjében.

„Az érkezésem óta megpróbálunk olyan futballt játszani, amilyen a Premier League-ben is jellemző. Soha nem hazudok a játékosaimnak. Elmondtam nekik, hogy meg tudjuk verni az Aston Villát" – vélekedett a korábbi kiváló támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik