Anglia: Johnson szerint a válogatottat nem zavarja, hogy Terry a kapitány

Vágólapra másolva!
2011.03.22. 10:08
Glen Johnson, a Liverpool angol labdarúgó-válogatott védője úgy nyilatkozott, a keret tagjainak nincs problémája azzal, hogy újra John Terry a „háromoroszlánosok" csapatkapitánya.

„Örülök, hogy játszhatok az angol válogatottban, függetlenül attól, hogy ki a csapatkapitány. Fabio hozott egy döntést, és ez az ő dolga, nekem nincs közöm hozzá. Nem gondolnám, hogy ez a fejlemény meghatározó lesz. A keretben mindenki profi, a feladata lehető legjobb elvégzésére törekszik, így nem hiszem, hogy gond lesz ebből" – mondta Johnson.

„Nyilvánvaló, hogy John Terry kiváló kapitánya a Chelsea-nek, és az angol válogatottnál is az volt, így szerintem most is hasonló jó munkát végez majd. Rio valószínűleg csalódott lesz, hogy már nem ő a kapitány, de biztos vagyok benne, hogy túlteszi magát rajta" – tette hozzá a futballista.

Terrytől tavaly vették el a karszalagot házasságtörési botránya miatt, de Capello szerint eleget „bűnhődött" emiatt.

AZ ANGOL KERET WALES ELLEN
Kapusok: Ben Foster (Birmingham City), Robert Green (West Ham United), Joe Hart (Manchester City)
Védők: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Bolton Wanderers), Ashley Cole (Chelsea), Michael Dawson (Tottenham Hotspur), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Joleon Lescott (Manchester City), John Terry (Chelsea), Kyle Walker (Aston Villa)
Középpályások: Gareth Barry (Manchester City), Stewart Downing (Aston Villa), Matt Jarvis (Wolverhampton), Frank Lampard (Chelsea), Aaron Lennon (Tottenham Hotspur), James Milner (Manchester City), Scott Parker (West Ham United), Ashley Young (Aston Villa), Jack Wilshere (Arsenal)
Csatárok: Darren Bent (Aston Villa), Andy Carroll (Liverpool), Peter Crouch (Tottenham Hotspur), Jermain Defoe (Tottenham Hotspur), Wayne Rooney (Manchester United)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik