Úgy tűnik, hogy Martin O'Neill lemondott Juhász Roland megszerzéséről

Vágólapra másolva!
2009.06.04. 20:10
A Het Laatste Nieuws információi szerint Martin O'Neill, az Aston Villa menedzsere lemondott az Anderlecht magyar válogatott védőjének, Juhász Rolandnak leszerződtetéséről.
Juhász Roland nem kell a Villának
Fotó: Action Image (archív)
Juhász Roland nem kell a Villának
Juhász Roland nem kell a Villának
Fotó: Action Image (archív)
Juhász Roland nem kell a Villának

A hírt az Anderlecht hivatalos honlapja is átvette, így ott is olvasható, hogy Martin O'Neill szerint a magyar védő nem illene bele az angol csapat szerkezetébe.

Korábban a Daily Mail arról számolt be, hogy O’Neill kitűnő jelentéseket kapott a 25 éves védőről, akit a belga bajnoki címért rendezett rájátszás két mérkőzésén személyesen tekintett meg..

Akkor úgy tűnt, Juhász jó benyomást tett szakemberre, noha az Anderlecht végül alulmaradt a Standard Liege csapatával szemben.

A 44-szeres válogatott Juhász a szóban forgó ötmillió fonttal (1.61 milliárd forint) minden idők legdrágább magyar labdarúgója lett volna (persze még lehet is…). Jelenleg Huszti Szabolcs vezeti a listát, akiért a téli átigazolási időszakban 3 millió eurót fizetett az orosz Zenit a német Hannovernek.

Persze e rekordösszegű átigazolás még így is meglehet. Sajtóinformációk alapján korábban megírtuk már, hogy az Arsenal és a Tottenham is szeretné megszerezni az Anderlecht magyar válogatott játékosát, akit a két londoni csapa mellett a Bolton, a Hull City, a Newcastle, az AC Milan, a Fiorentina, az Internazionale, a Juventus (olaszok), a Schalke (német), a Lille, az Olympique Marseille, a Saint-Étienne (franciák), a Benfica (portugál) és a PSV (holland) is figyel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik