Gascoigne vallomása: háromszor állt le a szíve a rehabilitáció alatt

Vágólapra másolva!
2009.03.16. 11:05
Paul Gascoigne a Sky Newsnak adott interjújában őszintén beszélt életéről, és elárulta, igazak voltak a tavalyi hírek, melyek szerint majdnem meghalt: három alkalommal állt le a szíve a rehabilitációs program alatt. Gazza elmondta volt felesége bántalmazásának részleteit is, és nyíltan beszélt öngyilkossági kísérletéről.
Gascoigne őszintén beszélt élete utóbbi néhány évéről
Fotó: Action Images (archív)
Gascoigne őszintén beszélt élete utóbbi néhány évéről
Gascoigne őszintén beszélt élete utóbbi néhány évéről
Fotó: Action Images (archív)
Gascoigne őszintén beszélt élete utóbbi néhány évéről

Paul Gascoigne-ról az elmúlt év végén olyan hírek érkeztek, melyek szerint a korábbi kiváló futballista majdnem életét vesztette rehabilitációja alatt. Gazza a Sky Newsnak adott interjújában elárulta, az értesülések nem álltak messze a valóságtól, sőt három alkalommal állt le a szíve.

A beszélgetésre édesapja, testvére és két unokaöccse társaságában érkező Gascoigne nyíltan beszélt korábbi házassága széthullásáról, volt felesége bántalmazásáról.

„Amikor egy étteremben ülsz, és valaki odajön hozzád, majd ok nélkül szidja az édesanyád, azt nehezen viseled el – mondta Gascoigne. – Ő ezt tette velem, ezért megfogtam a karját, és a fejemet a fejéhez szorítottam. Nem fejeltem le, de a földre löktem. Bevallom, gusztustalannak tartottam magam a tettemért.”

„Terápiára mentem, ahol tizenöt-húsz nő előtt nyíltan elmondtam, mi történt – folytatta a korábbi futballista. – Kaptam érte néhány pofont a nőktől, de elfogadtam. Nem volt könnyű végigcsinálni a kurzust, ám végül sikerült.”

Gascoigne öngyilkossági kísérletéről is őszintén beszélt, nyíltan bevallotta, hogyan próbált meg véget vetni az életének.

„Igen, megpróbáltam megölni magam a fürdőkádban. Ez a könnyebb út, ahogy mondják. Csak beveszel néhány tablettát, beülsz a meleg vízbe, és iszol egy keveset. Nagyon elegem volt mindenből” – mondta Gascoigne, és hozzátette, testvérével beszélt telefonon az eset előtt, majd arra eszmélt, hogy rendőrök húzzák ki a kádból.

Gazza elárulta, úgy érzi, az őt néhány hónapja élesen kritizáló 12 esztendős fia, Regan kihasználta őt. A korábbi futballista elmondta, fia behívta őt az iskolájába, hogy „villoghasson” társai előtt édesapjával, de utána hazament, és nem törődött vele.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik