Mark Hughes elégedetten értékelte az eddigi átigazolásokat

Vágólapra másolva!
2009.01.31. 00:43
A Manchester City menedzsere, Mark Hughes elmondta, hogy elégedett a friss szerzeményekkel, de jelenlegi keretét február másodikáig még legalább két-három játékossal erősítené meg, akik között szívesen látná a paraguayi Roque Santa Cruzt.
Mark Hughes ezúttal nem elégedetlenkedett
Fotó: Imago
Mark Hughes ezúttal nem elégedetlenkedett
Mark Hughes ezúttal nem elégedetlenkedett
Fotó: Imago
Mark Hughes ezúttal nem elégedetlenkedett

„Tegnap benyújtottunk a Blackburn Roversnek egy javított ajánlatot Roque Santa Cruzért, amelyet visszautasítottak, de ez egyáltalán nem gond, hiszen harcolunk érte tovább” – nyilatkozta a Manchester City menedzsere.

„Hamarosan döntenünk kell néhány ügyben, hiszen mindjárt itt van február másodika. A Newcastle Unitednek ajánlatot tettünk Shay Givenért, mivel megmondtam, hogy egy tapasztalt kapust szeretnék szerződtetni. Remélem, megkötjük az üzletet, és nem lesz semmi probléma” – tette hozzá Mark Hughes.

„Mindig is azt mondtam, hogy sokkal jobb, ha előbb leigazolunk valakit, mint ha először eladnánk bárkit is. Fiatal játékosainkat szeretnénk megtartani, kinevelni őket egy ilyen remek környezetből, de ha jobb nekik, ha kölcsönben játszhatnak, akkor nem állunk elébük” – mondta a mester.

„Szeretem az átigazolási időszakokat, hiszen az utolsó nap utolsó percéig is köttethetnek meg üzletek. Korábbi csapatomnál, a Blackburnnél is átélhettem hasonló helyzeteket. Az új játékosoknak, mint Nigel de Jong, Craig Bellamy és Wayne Bridge, nagy hasznát vesszük, eddig jól megállták a helyüket. Elégedettek vagyunk velük, és biztos, hogy amely sorozatokban még versenyben vagyunk, a mi oldalunkra dőlnek el a végére” – zárta le fejtegetését a City menedzsere.

Egyes angol sajtóértesülések szerint a városi rivális Manchester United argentin válogatott csatárát, Carlos Tévezt is kinézte magának a kék-fehér klub, amely nem sajnálna érte 30 millió eurót sem.

A Newcastle United felett aratott 2–1-es szerdai győzelem után a City of Manchester Stadionban már a szombati, Stoke City elleni mérkőzésre koncentrálnak, és Hughes reméli, hogy az átigazolások közötti zűrzavar nem fogja befolyásolni a meccset, s így a csapat könnyedén hozza majd a kötelező győzelmet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik