Beckham már nem tartja magát nélkülözhetetlennek a válogatottban

Vágólapra másolva!
2008.09.12. 10:10
David Beckham már nem feltétlenül kíván az angol labdarúgó-válogatott valamennyi mérkőzésén játszani, azzal is boldog, hogy a keretben lehet. A volt manchesteri kedvenc a nemzeti tizenegy sikerességét tartja a legfontosabbnak, és csak felsőfokon tud beszélni a horvátok elleni meccs hőséről, Theo Walcottról.
Beckham is tudja, a jövő Walcotté
Forrás: Imago
Beckham is tudja, a jövő Walcotté
Beckham is tudja, a jövő Walcotté
Forrás: Imago
Beckham is tudja, a jövő Walcotté
„Rendkívül elégedett vagyok Theóval és a csapattal, boldoggá tesz, hogy itt lehetek a fiúkkal, de nem hiszem, hogy a válogatott valamennyi mérkőzésén pályára lépek majd – mondta Beckham az angol csapat Horvátországban aratott 4–1-es győzelmét követően. – Ez a helyzet. Nagyon örültem neki, hogy Andorra és Horvátország ellen is játszhattam, és persze szeretnék a többi találkozón is szerepelni, de első a csapat érdeke, hogy kijussunk a világbajnokságra.”

„Egyáltalán nem számít, hogy játszom-e vagy sem. Örülök, hogy jól ment a csapatnak és a két mérkőzésen megszerzett hat pontnak. A legfontosabb Anglia sikere” – folytatta Beckham, aki a horvátok elleni találkozón a 85. percben állt be a három gólt szerző Theo Walcott helyére.

„Theo már korábban is bizonyított a klubjában. Sebessége egyszerűen elképesztő, még sosem játszottam nála gyorsabb labdarúgóval” – méltatta Beckham Walcottot, akinél fiatalabban még senki sem szerzett három gólt az angol válogatottban. – A kora nem számít. Természetesen szükség van a tapasztalatra is, de van rajta kívül a keretben jó néhány olyan játékos, aki a rutint képviseli, ráadásul Theo is túl van már néhány fontos mérkőzésen az Arsenal színeiben. Ha továbbra is így játszik, így termeli a gólokat és teremt gólhelyzeteket, hamarosan a védők réme lehet. A megfelelő helyen van, kitűnő menedzser kezei alatt, mindenki tudja, hogy Arsene Wenger törődik a labdarúgóival.”

„Csak annyit tudok neki mondani, hogy élvezze a játékot” – üzent Walcottnak a 33 éves középpályás.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik