Patrick Vieira szerint egy igazi vezérre lenne szüksége az Arsenalnak

Vágólapra másolva!
2008.08.30. 16:26
Patrick Vieira, az Arsenal egykori csapatkapitánya szerint a londoni egyesületnek egy igazán tapasztalt játékosra lenne szüksége a középpályán, hogy a kritikus pillanatokban vezesse az amúgy igazán fiatal futballistákból álló alakulatot.
Vieira az Arsenalban uralta a középpályát
Fotó: Reuters
Vieira az Arsenalban uralta a középpályát
Vieira az Arsenalban uralta a középpályát
Fotó: Reuters
Vieira az Arsenalban uralta a középpályát
„Ebben a szezonban igazán nagy szükségük lenne egy középpályásra, egy igazi vezérre a pálya közepén. Arsene Wenger az évek során remekül igazolt, és remélem most is megtalálja a klub számára szükséges futballistát” – nyilatkozta az Inter labdarúgója, Patrick Vieira.

Az Arsenaltól nyáron eligazolt Mathieu Flamini, Gilberto Silva és Alekszandr Hleb is, míg mindössze Samir Nasri érkezett a csapathoz. Legalább is, ami a középpályát illeti. Nem csoda, hogy kétségek merültek fel az együttes sikeres szereplését illetően.

„A kulcspillanatokban megszenvedhetnek, amikor nagy mérkőzéseket kellene megnyerniük. Minőségi játékosai vannak az Arsenalnak, de a labdarúgóknak nincs elég tapasztalatuk ahhoz, hogy versenyben legyenek az igazi nagyvadakkal” – mondta a kitűnő középpályás.

Wenger is érezheti, hogy az ifjú titánokkal igazán nagy célokért nem harcolhat, így a hírek szerint még egy utolsó rohamot indít annak érdekében, hogy megszerezze a Liverpool spanyol középpályását, Xabi Alonsót. Na ő tapasztalt.

Az Arsenal szombaton 18 óra 30 perckor a Newcastle United együttesét fogadja az angol bajnokság harmadik fordulójában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik