Avram Grant: A Chelsea jobb, mint a Manchester United és az Arsenal

Vágólapra másolva!
2008.07.30. 20:42
A csapat egykori menedzsere, a nyáron menesztett Avram Grant szerint a Chelsea jelen pillanatban jobb csapat, mint két legnagyobb vetélytársa, a Premier League-ben bajnoki címvédő Manchester United, valamint a legutóbbi szezon bronzérmese , az Arsenal.
Avram Grant a Chelsea-t tartja esélyesnek
Fotó: Action Images (archív)
Avram Grant a Chelsea-t tartja esélyesnek
Avram Grant a Chelsea-t tartja esélyesnek
Fotó: Action Images (archív)
Avram Grant a Chelsea-t tartja esélyesnek

Avram Grant nagy tisztelője Luiz Felipe Scolarinak, a Chelsea új mesterének. Az izraeli szakember szerint Scolari nagy nyeresége a klubnak, és a brazil edző képes lesz sikerekre vezetni a londoni csapatot.

„Az elmúlt hónapokban hatalmas változásokon ment keresztül a Chelsea” – kezdte a Bangkok Postnak adott nyilatkozatát Grant.

„A klubnak nagyon nagy esélye van arra, hogy megnyerje a Premier League következő kiírását” – tette hozzá az izraeli szakember.

Bár a Chelsea Avram Granttel semmit sem nyert, azzal azért kevesen számoltak, hogy a londoni csapat két fronton is óriási versenyben lesz a Manchester Uniteddel. Végül a „ vörös ördögök” két ponttal megelőzték a „kékeket” a bajnokságban, és a Bajnokok Ligája döntőjében is jobbnak bizonyultak – igaz csak tizenegyesekkel.

Grant úgy véli az „ezüstös szereplés” bizonyította, hogy nem rossz szakember, és olyan alapokat épített föl a Chelsea-nél, amelyre Scolari építhet, és még nagyobb sikerekre vezetheti a csapatot.

„Amikor José Mourinho menesztése után átvettem az együttes irányítását, akkor az angol média és néhány játékosom sem bízott a képességeimben. De az utolsó két-három hónapban úgy érzem meggyőztem őket, hiszen három kiírásban is majdnem megszereztük a végső győzelmet” – zárta mondandóját Grant, aki sok sikert kívánt Scolarinak.

A nyári Európa-bajnokságon a portugál válogatottat irányító szakemberről az elefántcsontparti támadó, Salomon Kalou is jó véleménnyel van.

„Nagyon jó benyomásaim vannak róla. Ő egy hatalmas edző, és élvezem a vele való munkát. Azt hiszem valami nagyon nagyot alkothatunk együtt ebben a szezonban” – mondta Kalou.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik