Luiz Felipe Scolariról áradozik az Arsenal fiatal brazil játékosa

juniorsport.hu juniorsport.hujuniorsport.hu juniorsport.hu
Vágólapra másolva!
2008.07.27. 16:29
A Chelsea egyik legnagyobb idei igazolása eddig kétségtelenül Luiz Felipe Scolari volt. Nemrég a nagy rivális Arsenalban futballozó Denílson is elismerte, hogy a brazil válogatottal 2002-ben szövetségi kapitányként világbajnoki címet nyerő trénerrel sokat erősödtek a „kékek”, hiszen a világ egyik, ha nem a legjobb edzője érkezett a nyáron hozzájuk.
Denilson (balra) jó véleményen van Scolariról
Foto: Action Images (archív)
Denilson (balra) jó véleményen van Scolariról
Denilson (balra) jó véleményen van Scolariról
Foto: Action Images (archív)
Denilson (balra) jó véleményen van Scolariról

Ritkaságszámba megy, ha valaki a nagy rivális csapatát vagy épp annak szakvezetőjét méltatja, márpedig az Arsenal középpályása, Denílson a napokban szinte áradozott az Európa-bajnokságon még a portugálokat irányító Scolariról.

„Tapasztalt tréner, aki a világ legjobbjai közé tartozik a szakmájában” – nyilatkozta a 20 éves labdarúgó.

„Nagyon jól kijön a játékosaival, sokat viccelődik velük, de emellett, ha kell, tud kemény is lenni. Hasonló karakter, mint Wenger. Kíváncsi vagyok, milyen lesz majd vele a Chelsea, de egyértelmű, hogy sokat tehet a klubért” – tette hozzá a fiatal brazil.

Flamini és Gilberto Silva távozása miatt valószínűsíthető, hogy Denílson az elmúlt idényhez képest már jóval több lehetőséget kap majd a bizonyításra. Ezzel kapcsolatban Wenger is elárulta, hogy a mostani szezonban valóban Denílson lehet az egyik futballista, aki kitöltheti a középpályán keletkezett űrt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik