Joe Cole szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett

Vágólapra másolva!
2008.07.08. 11:49
Címkék
Hétfőn tartotta első edzését a Chelsea-nél a nyári Európa-bajnokság közben szerződtetett új edző, a brazil Luiz Felipe Scolari. Az idény első edzésén minden egészséges játékos megjelent, igaz nem sokon múlt, hogy ez ne így legyen.
Ezúttal nem volt szükség orvosi beavatkozásra
Fotó: Action Image (archív)
Ezúttal nem volt szükség orvosi beavatkozásra
Ezúttal nem volt szükség orvosi beavatkozásra
Fotó: Action Image (archív)
Ezúttal nem volt szükség orvosi beavatkozásra

Történt ugyanis, hogy a tréningre igyekvő szélső, Joe Cole terepjáróval balesetbe keveredett. A 26 éves játékos Range Roverébe hátulról belecsúszott egy 40 tonna súlyú Scania teherautó, miközben a dugóban várakozott.

A „belecsúszás” erejére jellemző, hogy Cole autója az előtte álló gépkocsit is összetörte, annak sofőrje pedig eszméletét vesztette. A Chelsea labdarúgója komoly sérülés nélkül megúszta az esetet, mindössze a karja fájt kissé az ütközés után.

Cole egyébként az ütközés után azonnal az előtte szerencsétlenül járt autós segítségére sietett, aki eszméletét vesztette és éppen akkor tért magához, amikor a válogatott játékos dörömbölt az autójának ablakán. Miután kiderült, hogy az 50 éves – foglalkozását tekintve liftszerelő – férfi jól van, hívott egy sofőrt és elment edzésre.

„A körülményekhez képest jól érzem magam, egy kicsit ugyan felkavart az eset, de rendben végigdolgoztam az edzést. Annak örülök, hogy nem sérült meg senki” – közölte a Cole egy szóvivőjén keresztül.

„Joe Cole nagy mázlista, hogy életben maradt és ilyen olcsón megúszta. Ha nem egy ilyen terepjáróban utazik, hanem egy kisebb, könnyebb kocsiban, könnyen otthagyhatta volna a fogát, azelőtt a monstrum előtt” – fogalmazott John Jury, az 50 éves liftszerelő.

AZ ELLENPÉLDA

Joe Cole vétlenül keveredett a balesetbe és igyekezett a bajba jutott autóstársának segíteni, de ezzel nem mindenki van így az angol labdarúgók közül, akik igazán gyakran keverednek balesetekbe. Legutóbb a Plymouth egyik játékosa, Luke McCormick ittas vezetése borzolta a kedélyeket, amikor terepjárójával egy személyautónak vágódott. a balesetet okozó McCormick sértetlenül megúszta, ellenben a vétlen gépjárműben utazó 8 és 10 éves gyermek életét vesztette, a 37 éves sofőr pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A futballistát később őrizetbe vették.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik