A Chelsea-nél minden a régi: Drogba marad, Torres nem jön

Vágólapra másolva!
2008.06.14. 18:10
Egyelőre tévesnek tűnnek azok a találgatások, amelyek az elefántcsontparti Didier Drogba és a spanyol Fernando Torres eligazolásáról szólnak. Mindenki marad jelenlegi klubjában: Drogba a Chelsea-ben, Torres a Liverpoolban.
Torres továbbra is a Liverpool csapatát erősíti
Fotó: Imago
Torres továbbra is a Liverpool csapatát erősíti
Torres továbbra is a Liverpool csapatát erősíti
Fotó: Imago
Torres továbbra is a Liverpool csapatát erősíti

Korábbi értesülésekkel ellentétben a spanyol válogatott Fernando Torres nem igazol a Chelsea-be, hanem marad Liverpoolban. Legalább is a „vörösök” ügyvezető igazgatója, Rick Parry szerint.

A Chelsea állítólag 50 millió fontos ajánlatot tett a spanyolért, Parry viszont hangsúlyozta, Torres nem hagyja el az Anfield Roadot.

„Fernando Torres egyszerűen nem eladó. Ez pont olyan egyszerű, mint ahogy hangzik, de tényleg: nem megy sehova” – nyilatkozta Parry a liverpooli klub hivatalos weboldalán.

Az elefántcsontparti Didier Drogbával kapcsolatos találgatások sem bizonyulnak igaznak: a csatár állítása szerint sem a Milanhoz, sem az Interhez nem ír alá, azaz marad Londonban.

A Marseille korábbi labdarúgója megerősítette, továbbra is Angliában szeretne futballozni. Drogba 2004 óta játszik a Chelsea színeiben, s ez 2010-ig várhatóan így is marad.

„2010-ig van szerződésem a Chelsea-vel, úgyhogy még mindig a Chelsea játékosa vagyok” – oszlatta el Drogba a spekulációkat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik