A City vezetősége már nem is beszél Sven-Göran Erikssonnal

Vágólapra másolva!
2008.05.13. 10:42
A Middlesbroughtól elszenvedett súlyos, 8–1-es vereség után ismét napirendre került a svéd Sven-Göran Eriksson helyzete a Manchester Citynél. A mester szerint azonban senki sem kíván beszélni vele.
A szurkolók azért még szeretik Erikssont
Fotó: Reuters
A szurkolók azért még szeretik Erikssont
A szurkolók azért még szeretik Erikssont
Fotó: Reuters
A szurkolók azért még szeretik Erikssont

Súlyos vereséget szenvedett a Manchester City a Middlesbrough otthonában, ami után ismét előtérbe került a svéd Sven-Göran Eriksson helyzete a klubnál.

Eriksson arról panaszkodott, hogy a vezetőségtől nem áll vele szóba senki.

„Szeretnék beszélni a vezetőség néhány tagjával, de eddig nem érkezett válasz a jövőmmel kapcsolatban” – mondta a mester.

Eriksson felemás szezont produkált a Citynél. Nagyon jól kezdte a csapat az évet, ám a tavaszi fordulók nem hoztak sok jót az együttes számára, amely végül a kilencedik helyen zárta a bajnokságot.

A (trófeák számát tekintve) kisebbik manchesteri klub egészen az őszi szezon végéig a negyedik-ötödik helyen állt, azaz európai szereplésben reménykedhetett. A 22. forduló után azonban megkezdődött a mélyrepülés: a hetedik helynél nem tudott előrébb lépni, és ezt a sikertelen időszakot „koronázta meg” a Middlesbroughtól elszenvedett zakó.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, eddig is kétséges volt a svéd jövője a Manchester Citynél. Eriksson állítólag összeveszett a klub thaiföldi tulajdonosával, Thaksin Shinavatrával, és menedzsere megerősítette azokat az angol lapértesüléseket, amelyek szerint Eriksson már tárgyalt a Benficával.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik