Grant: Abramovics teljesen elégedett az eddigi munkámmal

Vágólapra másolva!
2008.05.02. 16:51
Avram Grant nagyszerű eredményeket ért el a Chelsea-vel, mégis kérdéses, hogy jövőre folytathatja-e munkáját a londoni sztárcsapatnál. A BL-döntő kiharcolása után az izraeli szakember szerint nem kell féltenie állását, mivel Abramovics elégedett az együttes teljesítményével. A „kékek” csapatkapitánya, John Terry kiállt a mester mellett, úgy véli, nem szabadna kritizálni, látva az eredményeket.
Avram Grant nem félti állását a Chelsea-nél
Fotó: Reuters
Avram Grant nem félti állását a Chelsea-nél
Avram Grant nem félti állását a Chelsea-nél
Fotó: Reuters
Avram Grant nem félti állását a Chelsea-nél

Avram Grant döntőbe vezette a Chelsea-t a Bajnokok Ligájában, így nem meglepő, hogy az izraeli mester nem félti állását. A „kékek” menedzsere elmondta, beszélt a klub tulajdonosával, Román Abramoviccsal, aki elégedett a munkájával.

„Úgy éreztem, hogy boldog volt, nagyon boldog. Napi kapcsolatban vagyunk, nyugodtan állíthatom, hogy elégedett a csapat szereplésével” – mondta Grant.

Nagyszerű napokon van túl a londoni együttes, az elmúlt hétvégén a Manchester United legyőzésével ugyanannyi ponttal állnak a Premier League-ben, mint fő riválisuk, valamint bejutottak a BL-döntőbe.

Az eredmények ellenére még most is sok kritikusa van az izraeli mesternek, a szurkolók még mindig visszasírják nagy kedvencüket, José Mourinhót, de Grant nem félti állását.

„Jó a kapcsolatom Abramoviccsal, minden rendben lesz. Hogy aggódom-e? Csak a munkámra kell figyelnem, hogy a jövőben is a klubnál maradhassak” – mondta az izraeli.

A „kékek” csapatkapitánya, John Terry kiállt a menedzser mellett, úgy gondolja, hogy a remek eredményekben Grant is nagy szerepet vállalt.

„Hihetetlen, hogy ilyen eredmények mellett is kérdéses a jövője a klubnál. Első alkalommal jutottunk be a Bajnokok Ligája döntőjébe. Még egy menedzserrel sem sikerült elérnünk a finálét. Az eredmények nem hazudnak” – védte meg mesterét Terry.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik