Gyepes a Championshipbe vágyik, akár el is igazolna a Northamptontól

Vágólapra másolva!
2008.04.18. 10:54
Az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályában (League One) szereplő Northampton Town játékosa, Gyepes Gábor szeretne a második vonalban futballozni a szigetországban. Az egykori válogatott középhátvéd az sem bánná, ha ezt egy másik csapatban kellene tennie.
Gyepes Gábor (jobbra) az angol másodosztályba vágyik
Gyepes Gábor (jobbra) az angol másodosztályba vágyik
Gyepes Gábor (jobbra) az angol másodosztályba vágyik
Gyepes Gábor (jobbra) az angol másodosztályba vágyik

Gyepes Gábor kulcsjátékosává vált a Northampton Town együttesének. A csapat jelen pillanatban a bajnokság tizenegyedik helyén áll, mostanra azonban csak matematikai esélye van arra, hogy az idény végén egy osztállyal feljebb folytassa a szereplést. Gyepes azonban mindenképp ott szeretné, s az sem okozna gondot neki, ha a cél érdekében klubot kellene váltania.

„Igazából nem tudom mi fog történni. Jelen pillanatban nagyon boldog vagyok a csapatomban. A célom azonban mindenképpen az, hogy a Championshipben focizzak” - nyilatkozta Gyepes Gábor nem sokkal azután, hogy 2009-ig meghosszabbította szerződését a Northamptonnal.

„Ha nem tudok feljutni a Northamptonnal, körbe fogok nézni, hogy mely klubok érdeklődnek irántam” - vázolta céljait a súlyos sérüléséből az utóbbi időben visszatérő középhátvéd.

„Ha egy Championshipben szereplő klub megkeres, akkor el kell gondolkodnom az ajánlaton. Két évet már elvesztegettem a pályafutásomból, úgyhogy most csak a saját jövőmmel foglalkozom” – tette hozzá Gyepes, aki hozzátette a lehető legmagasabb szinten szeretne játszani.

„Talán itt maradok még egy fél évig, de az is lehet, hogy távozom a csapattól” – mondta a tizenhétszeres válogatott Gyepes, aki nem tett le arról, hogy szaporítsa pályára lépéseinek számát a nemzeti csapatban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik