Akár százezres heti fizetést is garantálna Fabregasnak az Arsenal

Vágólapra másolva!
2008.03.31. 22:53
Egyes információk szerint az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Arsenal akár heti százezer fontos fizetést is biztosítana az elmúlt időszakban gyakorlatilag világsztárrá váló középpályásának, Cesc Fabregasnak - ha a játékos szerződést hosszabbít a klubbal.
Cesc Fabregas
Fotó: Reuters
Cesc Fabregas
Cesc Fabregas
Fotó: Reuters
Cesc Fabregas

Többek közt a Real Madrid és az FC Barcelona is mindent megtesz azért hogy le-, illetve visszaigazolja csapatába az angol Arsenal üdvöskéjét, Cesc Fabregast.

A hírek szerint természetesen a londoni együttes is egyből reagált a helyzetre, és szeretné rávenni a spanyol játékost egy hosszú távú szerződéshosszabbításra.

Az Arsenal szeretné ha Fabregas még hat évre írna alá az „ágyúsokhoz”, ez esetben a spanyol több mint százezer fontot kaphatna - hetenként.

Ezt persze a katalán középpályás nevelőegyesülete, az FC Barcelona nem szeretné, mely csapat a hírek szerint a maga fura módján, de közelebb került Fabregashoz.

A játékos ugyanis kirúgta ügynökét, Joseba Diazt, és az egykori Arsenal-elnök, David Dein fiát, Darrent kérte fel, hogy képviselje érdekeit.

Azt pedig a Nou Campban és az Emiratesben is sokan tudják, hogy Dein kulcsszerepet játszott az egykori Arsenal-kedvenc, Thierry Henry Barcelonába költözésében.

Nem tudni mi lesz, de egyvalami biztos: az Arsenal akkor is jól jár, ha több tízmillió fontért eladja az egykoron szinte ingyen szerződtetett játékosát, és akkor is, ha továbbra is a spanyol világklasszis futballozik majd a csapat középpályáján.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik