Arséne Wenger szívesen látná csapatában a lyoni Hatem Ben Arfát

Vágólapra másolva!
2008.03.25. 17:15
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Arsenal menedzsere, Arséne Wenger elismerte, hogy szívesen leigazolná a francia Lyon játékosát, Hatem Ben Arfát.
Hatem Ben Arfa az egyik legelkapottabb fiatal tehetség Európában. A Lyon balszélsője vezéregyéniségévé vált csapatának, amivel persze egyből felkeltette a (elsősorban a szigetországi) nagy sztárklubok figyelmét.

Azt már korábban tudni lehetett, hogy a Manchester United szívesen látná csapatában a tunéziai származású játékost, akárcsak csapattárását, a szintén fél világ által körbeudvarolt Karim Benzemát is. De Ben Arfa felkeltette a Tottenham Hotspur figyelmét is.

Ben Arfát még két évig szerződés köti a francia csapatához, a Lyon ráadásul mindent el is követ azért, hogy hosszabbításra vegye rá játékosát.

Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger azonban elismerte, ha lehetősége lesz rá mindenképp „megkörnyékezi” a francia válogatott középpályást.

„Ha Ben Arfa eladó lenne, akkor az nagyon felkeltené az érdeklődésünket” - nyilatkozta a Wenger a The Sunnak.

Az Arsenalhoz kapcsolódó hír még, hogy a nyáron nagy valószínűséggel távozó Jens Lehmann pótlására az „ágyúsok” a Barnsley 29 éves kapusát, a szintén német Heinz Müllert nézték ki.

A hálóőr remekül védett a szezon elején, azonban súlyos térdsérülése miatt kénytelen kihagyni az egész idényt. A következő bajnokságra azonban már teljes értékű harcos lehet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik