Jótékonysági akció: liverpooli világsztárok a beteg gyerekekért

Vágólapra másolva!
2008.02.11. 15:49
Liverpooli világsztárok is hozzájárulnak a magyar leukémiás gyermekek gyógyulásához. A pepsifoci.hu felkérésére ismételten ismert magyar labdarúgók ajánlották fel árverésre világhírű futballsztárok mezeit a vatera.hu-n.
A Fernando Torres kézjegyével ellátott Liverpool-mez
A Fernando Torres kézjegyével ellátott Liverpool-mez
A Fernando Torres kézjegyével ellátott Liverpool-mez
A Fernando Torres kézjegyével ellátott Liverpool-mez

A honi futballszurkolók még három napig, február 14-ig licitálhatnak Steven Gerrard, Fernando Torres és José Manuel Reina eredeti, dedikált mezére, melyek a három liverpooli magyar, Németh Krisztián, Simon András és Gulácsi Péter segítségével kerültek Magyarországra.

Gerrard mezéért jelenleg 180.000 forinton áll a licit, Fernando Torres felsőjéért 150.000 forintot kínáltak eddig, José Manuel Reina kapusmeze esetében jelenleg 125.000 forintnál jár a licit, így minden esély megvan arra, hogy legalább félmillió forinttal segítse az árverés a beteg gyerekeket.

A világhírű sztárok külön az eseményre dedikálták eredeti mezeiket, a győztes felajánló ennek megvásárlásaival a Leukémia elleni küzdelmet is támogatja.

A pepsifoci.hu és a vatera.hu árverésén befolyt teljes összeget a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány kapja.

Fontos információ, hogy mindenki, aki licitál a mezekre, vagy 2.000 Ft-os felajánlást tesz, egy 2 főre szóló jegyet nyerhet utazással egybekötve a 2008. február 19-én rendezett Liverpool - Internazionale Bajnokok Ligája-meccsre.

Bővebb információk a pepsifoci.hu és a vatera.hu oldalakon.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik