Az MU–Tottenham mérkőzés lehet a negyedik forduló slágere

Vágólapra másolva!
2008.01.07. 15:12
Az Angol Labdarúgó-szövetségben elkészítették az FA-kupa 4. fordulójának párosítását. Bár a döntetlenek miatt több mérkőzést meg kell ismételni, de amennyiben a Tottenham továbbjut a Reading ellen, a Manchester United elleni meccsük lehet a negyedik kör legérdekesebb meccse.

Az élvonalbeli csapatok csak a harmadik körben kapcsolódtak be a kupaküzdelmekbe, de ez néhányuknak a végállomást is jelentette. Leginkább az Everton kiesése meglepetés, hiszen őket Liverpoolban búcsúztatta a harmadosztályú Oldham, de a Birmingham Cityt is harmadik vonalbeli ellenfél, a Huddersfield Town ütötte el a továbbjutástól.

A két óriásölő a negyedik körben éppen egymás ellen lép pályára, így egyikükkel később is találkozhatunk.

Amennyiben a Tottenham továbbjut a Reading elleni megismételt mérkőzésen, úgy az ő Manchester United elleni meccsük lesz a negyedik kör slágere. Az összecsapásra az Old Traffordon kerül majd sor.

A címvédő Chelsea idegenbe látogat, ellenfele a Sunderlandben magabiztosan diadalmaskodó Wigan lesz. A bajnokságban listavezető Arsenal vagy a Stoke City-vel, vagy a Newcastle-vel fog játszani.

Amennyiben a Liverpool továbblép a Lutonon, akkor vagy a harmadosztályú Swansea, vagy a hatodosztályú Havant & Waterlooville ellen lép pályára.

A magyar érdekeltségű csapatok közül a Barnsley (Ferenczi István csapata) a Southend otthonába látogat, a Halmosi Pétert és Tímár Krisztiánt foglalkoztató Plymouth a Portsmouth vendége lesz. Priskin Tamás Watfordja a Wolverhamptont fogadja, míg Gera Zoltán csapata, a West Bromwich (amennyiben legyőzi a Charltont) a negyedosztályú Peterborough együtteséhez megy.

ANGOL FA-KUPA

4. FORDULÓ
Arsenal - Stoke City/Newcastle
Coventry - Walsall/Millwall
Oldham - Huddersfield Town
Swindon/Barnet - Fulham/Bristol Rovers
Wigan - Chelsea
Luton/Liverpool - Swansea/Havant & Waterlooville
Southend - Barnsley
Southampton - Norwich/Bury
Man Utd - Tottenham/Reading
Portsmouth - Plymouth
Derby/Sheffield Wednesday - Preston
Watford - Wolves
Peterborough - Charlton/West Brom
Sheffield Utd - West Ham/Man City
Mansfield - Middlesbrough
Tranmere/Hereford - Cardiff
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik